Tagdíj

Tagdíjak a 2021-s évre.

Pártolói tagsági díjnál nincs felső határ, Én úgy gondolom, hogy ezt az összeget körülbelül 10,00050,000.-forintban állapítanám meg. Ez egyszeri díj. Aki ezt befizeti, az hozzájárul a kezdeti kiadásokhoz. Ezekkel a befizetett összegekkel tudunk vásárolni kamerákat, hogy az emésztőket meg le tudjuk ellenőrizni, a víz fertőtlenítését is el akarjuk kezdeni tavasszal, az utakra is kell költeni, mert a szigetszentmiklósi önkormányzat nem akarja vállalni az utak javítását stb…Ebből a rövid felsorolásból is látszik, hogy ezekre csak akkor tudunk költeni, ha van bevétel. Bevételt jelen pillanatban csak a tagdíjból lesz. Később majd pályázni is fogunk, de előbb fel kell állnia az egyesületnek.. Minél többen fizetünk be annál több pénzből tudunk majd gazdálkodni.

2021-s évre két fajta tagdíjtat állapítunk meg, alapítói díj és az éves tagsági díj.

Éves tagdíj 2021.-n egységesen 5,000 forint. Ez nem sok, de valahol el kell kezdenünk.

Befizetést 3 típusa lehetséges:

  1. Átutalás. A vírusra való tekintettel, ezt javasoljuk. OTP Bank 11721002-21464788 A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni befizető nevét, a partszakaszt , utca nevét és a házszámot.
  2. Csekken. A Szák u. 1/3. alatt lehet kérni, de csak 2021. január 1.-től.
  3. Helyszíni befizetés. A vírus miatt, jelenleg nem opcionális.

Minden befizetés felkerül a honlapra. Aki akarja, pontos névvel és összeggel. Aki nem akarja, hogy a neve szerepeljen a honlapon, az jelezze, hogy ne tegyük fel a nevét. Választhat egy álnevet is, de nekünk ezt külön jelezze.